Η πρωτοβουλία

Tο κέντρο υγείας παιδιών και έφηβων ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ είναι ένας σταθμός μετά τον οποίο η ιατρική φροντίδα στα παιδία και τους έφηβους αναβαθμίζεται και ολοκληρώνεται. Στο κέντρο μας υπάρχουν βάσεις για συνεχή αναβάθμιση και πολύπλευρη ανάπτυξη της παιδιατρικής.

Η ενεργός συμμετοχή και των τριών μας στο συνδικαλιστικό αγώνα των παιδίατρων για τα δίκαια των γιατρών, μας έφερε κοντά, γνωριστήκαμε καλύτερα και καταλάβαμε ότι έχουμε κοινούς στόχους, κοινές αρχές, κοινή φιλοσοφία για την ζωή κοινά οράματα και ότι ταιριάζει η χημεία μας. Έτσι αρχίσαμε συχνές συναντήσεις, σκληρή δουλεία και βάλαμε βάσεις για την πραγματοποίηση του οράματος μας.

Κάτω από κοινή στέγη, σε ένα καινούργιο, μοντέρνο, άνετο χώρο στο κέντρο της πόλης, με μεγάλο χώρο στάθμευσης, πλήρως ολοκληρωμένο με σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και όλα αυτά οργανωμένα με αναβαθμισμένη τεχνολογία. Σε ένα τέτοιο χώρο προσφέρουμε συλλογική, ομαδική φροντίδα διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπική σχέση ασθενούς – παιδίατρου.

Οι Παιδίατροι

koualis1.jpg

Τελείωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα με άριστα, ενώ στη συνέχεια έκανε την ειδικότητα της Παιδιατρικής σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο στο Karlovy Vary απ’ όπου και πέρασε από όλα τα τμήματα των υποειδικοτήτων.

Περισσότερα

Δρ. Κουάλης Χρυσόστομος

Παιδίατρος
iasonides.jpg

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια δίδαξε ιατρικά θέματα σε μαθητές δημοσίου επαγγελματικού λυκείου στην Αθήνα, για τρία σχολικά έτη. Παράλληλα διορίστηκε ως γιατρός στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΙΚΑ Αθηνών, όπου και εργάστηκε μέχρι το 1995.

Περισσότερα

Δρ. Ιασονίδης Μιχάλης

Παιδίατρος
georgiou.jpg

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική και την Διδακτορική Διατριβή του στο Πανεπιστήμιο Erlangen-Nuernberg της Δυτικής Γερμανίας.

Έκανε ειδικότητα στην Παιδιατρική στο Πανεπιστήμιο του Wits-Johannesburg στη Νότιο Αφρική μέχρι το 1995.

Περισσότερα

Δρ. Γεωργίου Άντρος

Παιδίατρος
12.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση.

Εισήχθη με διάκριση στην Ιατρική Αθηνών, από την οποία έλαβε το πτυχίο της ιατρικής με Άριστα.

Περισσότερα

Δρ. Έλλη Σιαμά

Παιδίατρος
IMG_2742.jpg

Ασκήθηκε στα πλαίσια της ειδικότητας της στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ακολούθως στο Γ.Ν.Π «Τζάνειο» στην Αθήνα, ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Νοσοκομείο «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΙΙΙ», στην Λευκωσία.  Μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της Παιδιατρικής Πνευμονολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος.

Περισσότερα

Δρ. Γεωργία Αγαθοκλέους

Παιδίατρος
1.jpg

Αποφοίτησε από το λύκειο Ασπροβάλτας με άριστα. Έπειτα εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Περισσότερα

Δρ. Πολυχρόνης (Χρόνης) Λαφαζάνης

Παιδίατρος

Συνεργάτες της Ηλιακτίδας

Dr-Meropi-Toumba.jpg

Η Δρ Μερόπη Τούμπα ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική και Παιδιατρική Ενδοκρινολογία.

Περισσότερα

Δρ Μερόπη Τούμπα

Παιδιατρική και Παιδιατρική Ενδοκρινολογία