Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου
Επίσημη Ιστοσελίδα της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου


Paidiatros.com
Ο Αδάμος Χατζηπαναγής γεννήθηκε στην Αμμόχωστο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική και το 1999 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.


ADD-ADHD Cyprus
Our Vision: An Empowered and Integrated AD/HD Community
Our Mission: To improve the lives of all those affected by AD/HD in Cyprus by offering support, information, education and advocacy


Cyprus Speech Therapy Association
Το Δεκέμβριο του 1990 εγγράφηκε επίσημα ο Σύνδεσμος Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Κύπρου. Μετά την πάροδο έντεκα χρόνων, και μετά τη ψήφιση από την Κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων του Περί Εγγραφής Λογοπαθολόγων – Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών Νόμο 136 (Ι)/2001, ο Σύνδεσμος μετονομάστηκε σε Σύλλογο Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων Κύπρου.


Nutrition Matters
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην υγεία και τη διατροφή!


Dr Laspos
Laspos Orthodontic Centre


Dr. Keccos Marcou
Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, καθώς του δίνει ζωντάνια,ευεξία και τη δυνατότητα να εκπληρώσει τους στόχους του και να απολαύσει τις χαρές της ζωής. Γι αυτό οφείλουμε να φροντίζουμε την υγεία μας και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας.


Παιδονευρολογικό Ινστιτούτο Κύπρου
Founded in 2007, The Cyprus Paediatric Neurology Institute (CPNI) is a specialized centre for Paediatric Neurosciences that strives to offer high quality care to all children with neurological disease in Cyprus to the highest professional standard possible, at all levels and tiers.


Ιατρικός Σύλλογος Λεμεσού
Ιστοσελίδα Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού


Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος
Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος


Miranta Sidera
Η Μιράντα Σιδερά είναι Κοινωνικός Επιστήμονας, Εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σχέσεων.


Παιδοδοντιατρική Εταιρεία Κύπρου
Στις σελίδες της θα βρείτε πληροφορίες για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, ποιοι είναι οι στόχοι μας και απαντήσεις σε ερωτήματα όπως τους τρόπους προσέγγισης του παιδιού στον οδοντίατρο, την πρόληψη και την θεραπεία των νόσων του στόματος και άλλα πολλά.