ΠΑΡΤΥ

Το κέντρο υγείας παιδιών και εφήβων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» έκλεισε 10 χρόνια δημιουργικής ζωής. Η δημιουργία του αποτέλεσε μια σημαντική καινοτομία στα ιατρικά δρώμενα της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύουμε ότι βασισμένοι σε δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα κτίσαμε γερά θεμέλια και προσπαθούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να επενδύουμε στις εξελίξεις στο χώρο της παιδιατρικής και να ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας. Στόχος μας η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε, η διαρκής βελτίωση της τεχνογνωσίας και της ιατρικής εξειδίκευσης και εμπειρογνωμοσύνης μας, αλλά και η διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Στο κέντρο μας υπάρχουν οι βάσεις για συνεχή αναβάθμιση και πολύπλευρη ανάπτυξη της παιδιατρικής. Σε αυτό παρέχεται αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα στα παιδιά και τους έφηβους. Πολύ βοηθητικό ρόλο παίζει η κοινή στέγη, σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο στο κέντρο της πόλης, με μεγάλο χώρο στάθμευσης, πλήρως ολοκληρωμένο με σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και οργανωμένο με τη βοήθεια αναβαθμισμένης τεχνολογίας. Στο κέντρο μας προσφέρουμε συλλογικά, ομαδική φροντίδα, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπική σχέση ασθενούς/οικογένειας και ιατρού.

Το κέντρο μας είναι ένα σημείο προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών πρώτης γραμμής, που εργάζεται με ένα διευρυμένο ωράριο, για να καλύπτει όσο είναι δυνατόν περισσότερες ανάγκες. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, αφού κάθε στιγμή μπορεί να εξασφαλίσει σε χρόνο μηδέν 2η και 3η ιατρική γνώμη χωρίς κόστος για τον ασθενή.

Η επιλογή του κέντρου μας για παροχή ιατρικών υπηρεσιών αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, γιατί δείχνει την εμπιστοσύνη σας για την παιδιατρική φροντίδα των παιδιών σας.

Αρχή μας η προσήλωση στις αξίες που διέπουν τη δραστηριότητά μας, όπως:

Καινοτομία: που στην ιατρική μεταφράζεται σε νέες θεραπείες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να παρέχουμε πιο σύγχρονες, αξιόπιστες, ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας.

Ανθρωπισμός: ώστε κάθε ασθενής να αντιμετωπίζεται με ευαισθησία και με γνώμονα τις αρχές του ανθρωπισμού που διέπουν την ιατρική επιστήμη, αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό.

Ποιότητα: στις υπηρεσίες που παρέχουμε η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιατρική αυθεντία, την άριστη φιλοξενία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εξέλιξη: σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης του κέντρου μας, των θεραπευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τη δημιουργία συνεργασιών με συνεργαζόμενες ειδικότητες της παιδιατρικής, όπως: παιδοκαρδιολογία, παιδοενδοκρινολογία, παιδονευρολογία, παιδοψυχιατρική, παιδοψυχολογία, παιδοδιατροφολογία κλπ.

Σεβασμός: προς τον άνθρωπο, αντιμετωπίζοντας κάθε ασθενή μας με αξιοπρέπεια και εμπιστευτικότητα, ως ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες αγωνίες, ανάγκες και δικαιώματα, αλλά και προς τους ιατρούς μας και τους εργαζομένους μας που με επαγγελματισμό και ανθρωπιά καθιστούν την «Ηλιαχτίδα» κορυφαίο κέντρο Υγείας Παιδιών και Εφήβων στην Κύπρο.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Για την «Ηλιαχτίδα» η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στον πυρήνα της ταυτότητάς μας. Το αντικείμενο της δραστηριότητάς μας στον χώρο της υγείας ενέχει την αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Δράσεις όπως:

  • Εκπαιδευση φοιτητών ιατρικής (St. George Medical School) και νοσηλευτικής (ΤΕΠΑΚ)
  • Εξυπηρέτηση δωρεάν άπορων παιδιών (κοινωνικό παντοπωλείο, Παιδική Στέγη, προσφύγων κλπ)
  • Στήριξη Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

Το προσωπικό μας (γιατροί, νοσηλευτικό και γραμματειακό προσωπικό) έχει ως στόχο την ουσιαστική ιατρική φροντίδα των παιδιών από τη γέννηση μέχρι το πανεπιστήμιο και παραπέρα.  Είναι αποφασισμένο να προσφέρει φροντίδα βασισμένη σε ανοιχτή σχέση με εσάς και τα παιδιά σας, για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα. Φιλοδοξία μας να είμαστε διά βίου συνεργάτες σας στην υγεία του παιδιού σας και να βοηθήσουμε ώστε κάθε παιδί φθάσει το υψηλότερο δυναμικό του, εξασφαλίζοντας του τη βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Για μας αποτελεί μεγάλη χαρά, προνόμιο αλλά και ευθύνη η επίδειξη εμπιστοσύνης στη φροντίδα των παιδιών σας. Έτσι, ξεκινώντας από την προληπτική ιατρική των υγειών παιδιών, την αντιμετώπιση οξέων ασθενειών, ως τη διαχείριση χρόνιων παθήσεων, προσπαθούμε να φτάσουμε και να υπερβούμε αν είναι δυνατόν τις προσδοκίες των οικογενειών μας, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα της αριστείας στην παιδιατρική.

Με την ευκαιρία των 10 χρόνων της «Ηλιαχτίδας» ετοιμάζουμε δύο πολύ ξεχωριστές εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε και να μοιραστούμε τη χαρά με τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες μας, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» και τα χωριά SOS στην Ελλάδα.

  • Παιδικό Φεστιβάλ «Ηλιαχτίδας»

Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου 2018 όπου θα φιλοξενήσουμε όλα τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας» στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι, γέλια, ξεχωριστές δραστηριότητες και εκπλήξεις! Θα περιλαμβάνει Διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και μια ξεχωριστή εμπειρία με την παρουσίαση σε πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή του καινούριου παραμυθιού ………. του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά.

  • Ξύρισμα γιατρών για καλό σκοπό!

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2018 σε συνεργασία με το Κανάλι 6 όπου οι γιατροί μας Δρ Μιχάλης Ιασονίδης, Δρ Άντρος Γεωργίου και Δρ Χρυσόστομος Κουάλης θα ξυρίσουν το μουστάκι τους για τον φιλανθρωπικό μας σκοπό!

Όλα τα έξοδα των εκδηλώσεων θα καλυφθούν από την «Ηλιαχτίδα», ενώ με τα έσοδα θα στηρίξουμε οικονομικά το «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» και τα χωριά SOS στην Ελλάδα.

 

Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε ότι το κέντρο υγείας παιδιών και έφηβων ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είναι ένας σταθμός μετά τον οποίο η ιατρική φροντίδα στα παιδία και τους έφηβους αναβαθμίζεται και ολοκληρώνεται. Στο κέντρο μας υπάρχουν βάσεις για συνεχή αναβάθμιση και πολύπλευρη ανάπτυξη της παιδιατρικής.

 

Σχετικά Άρθρα

Δρ. Έλλη Σιαμά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση. Εισήχθη με διάκριση στην Ιατρική Αθηνών, από την οποία έλαβε το...

Cookie Policy

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general...